Toimitusehdot ja rekisteriseloste

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.01.2018 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Filosofian Akatemia Oy, Y-tunnus: 2291166-5. Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojenmuutoksiin.

TILAAMINEN
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.mielensavalottajat.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

MAKSUTAVAT
Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Joustoluotto, Svea web pay sekä maksukortit. Maksunvälittäjänä toimii Checkout. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.
Voit maksaa ostoksesi myös Visa ja MasterCard luottokorteilla.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ilmoita palautuksesta iida.makikallio@filosofianakatemia.fi sähköpostiosoitteeseen. Kirjoita viestiin tilaajan nimi ja tilauksen päivämäärä tai tilausnumero.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Filosofian Akatemia Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Filosofian Akatemia Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

MIELENSAVALOTTAJAT.FI REKISTERISELOSTE
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Filosofian Akatemia Oy Y-tunnus: 2291166-5 Mannerheimintie 5c, 00100 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Tiina Setälä
tiina.setala@filosofianakatemia.fi

REKISTERIN NIMI
Mielensävalottajat asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on tilannut uutiskirjeen www.mielensavalottajat.fi sivustolta tai ostanut palveluita www.mielensavalottajat.fi verkkokaupasta tai sen ylläpitäjältä Filosofian Akatemia Oy:lta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Mielensävalottajat asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriin kerättäviä tietoja ovat nimi, sähköpostiosoite ja tilaushistoria. Tietoja voidaan käyttää Mielensävalottajat verkkokaupan toiminnan kehittämiseen, markkinointiin ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN HALLINNOINTI
Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Filosofian Akatemia Oy:n käytössä, paitsi Filosofian Akatemia Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Filosofian Akatemia Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Filosofian Akatemia Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Filosofian Akatemia Oy:n hallinnoimalla salasanasuojatulla palvelimella.

Copyright © Filosofian Akatemia Oy