Mielensävalottajat verkkokurssi

Lykkäätkö tulevaisuuteen sellaisia asioita, jotka olisivat niitä kaikken tärkeimpiä? Koet ehkä, että periaatteessa kaikki on hyvin, mutta jostain syystä jotain kuitenkin puuttuu. Etsit jotain aidompaa, merkityksellisempää ja elinvoimaisempaa. 

 

Mielensävalottajat-verkkokurssi auttaa sinua selkeyttämään elämäsi suuntaa ja purkamaan itseäsi rajoittavia ajattelumalleja, jotka estävät sinua elämästä täysillä. Kurssilla kehität taitoja joiden avulla teet elämästäsi todella itsesi tuntuisen ja saavutat niitä asioita, jotka ovat sinulle oikeasti tärkeitä.

Aloita valmennus!

Valmennuksen tuloksena

R

Vahvempi itsetunto

R

Rohkeus tehdä itsellesi oikeita valintoja

R

Omien kiinnostusten kohteiden ja vahvuuksien tunteminen

R

Rohkaiseva ja myötätuntoinen suhtautuminen itseen ja muihin

R

Vahvistunut kyky käsitellä ja ratkoa ihmissuhteisiin liittyviä haasteita

R

Taito kommunikoida vaikuttavasti, tehokkaasti ja rakentavasti

 

Katso Riikan ja Sarin kokemuksia kurssista:

“Kun uskomusten vaikutuksen avasi itselleen, niin alko koko maailma avautuun eri tavalla.”

“Mulla on vaikee keksii kuka tästä kurssista ei hyötyis.”

Tutkimuksen perusteella tiedämme varsin hyvin mikä tekee ihmisen elämästä merkityksellistä:

R

1. Rohkeus todella elää oman näköistä elämää

w

2. Syvät ihmissuhteet

s

Kumpikaan näistä ei ole mahdollinen ilman vahvoja itsensätuntemisen ja -johtamisen taitoja.

Mielensävalottajat verkkokurssilla työstät itseäsi rajoittavia uskomuksia, itsetuntoa, tunnetaitoja, epäonnistumisten käsittelyä ja käyttäytymismallejasi vuorovaikutustilanteissa. Kurssi koostuu kahdeksasta tarkoin suunnitellusta moduulista, jotka voit käydä joko kahdeksan viikon ajan tai omaan tahtiin nopeammin tai hitaammin. Tämä verkkovalmennus perustuu psykologiseen tutkimukseen, mutta ammentaa viisautta laajalti myös muista lähteistä ja oman elämän oivalluksista. Valmennuksessa saat kuulla uusimpien tutkimustulosten lisäksi ne tarinat ja oivallukset, jotka ovat luoneet suurimmat muutoksen aallot niin omissa kuin valmennettaviemmekin elämässä.
“Toimin nyt tiedostavammin sekä vanhempana, työntekijänä että kumppanina. Kiitos. Tässä kurssissa puhutaan asioista joita toivon että jokainen tulisi pohtineeksi elämänsä aikana.” - Sari

Mielensävalottajat 2017

“Tämä oli tosi hyvä ja ajatuksia herättävä kurssi. Olen uskaltanut muuttaa elämässäni sellaisia asioita, joita en ollut aiemmin edes tiedostanut. Osaan nyt myös suhtautua itseeni lempeämmin ja kohdata vaikeat asiat koska tiedän että selviän niistä. Kiitos!” - Anna

Mielensävalottajat 2017

“Kurssin aikana ymmärsin paljonko asioita teen muiden takia. Sain lisää rohkeutta rakentaa enemmän itseni näköistä elämää.” - Ulla

Mielensävalottajat 2017

Sinä saat:

z

1. Viikottaiset ääniluennot, jotka voit halutessasi ladata puhelimeesi ja kuunnella milloin ja mistä tahansa.

i

2. Valmennustehtävät ja harjoitteet joka viikolle

w

3. Mahdollisuus saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin suoraan valmentajalta henkilökohtaisesti

“Mun arki mullistui kun tutustuin sisältöihin. Lyhyesti: Tajusin, että elämääni oli ohjannut monet sosiaaliset rakenteet ja odotukset, enkä minä itse. En voi sanoin kuvailla tätä vapauden tunnetta, kun voi tehdä OMIA rohkeita päätöksiä ilman kauheaa ressiä käyttäytymismalleista. Mä olen saanut tästä niin paljon. En ole ikinä aikaisemmin suositellut mitään yhtä vilpittömästi kuin tätä.”

- Nick

Mielensävalottajat 2017

Aloita valmennus!

Valmennus sopii sinulle jos

R

Tiedät että elämällä voisi olla vielä enemmän annettavaa ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen

R

Et halua tyytyä vain selviytymään hengissä, vaan tehdä elämästäsi todella itsesi tuntuisen

R

Kaipaat ihmissuheiltasi enemmän syvyyttä, avointa kommunikaatiota ja vastavuoroisuutta

R

Tiedät että kehittämällä itsetuntemustasi toimit taidokkaammin missä tahansa ympäristössä

R

Tuntuu että olet jumissa etkä tiedä mikä olisi seuraava oikea suunta

R

Elämässäsi pintapuolisesti kaikki on hyvin, mutta joltain osin et kuitenkaan koe täyttymystä

R

Kohtaat elämässäsi toistuvasti samoja haasteita, etkä tahdo päästä niistä eteenpäin

Haluamme olla täysin varmoja, että koet kurssin sisällöt hyödyllisiksi oman elämäsi kannalta. Joten jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, sinulla on:

14 päivän rahojen palautusoikeus

Kokeile ensimmäiset kaksi viikkoa, jos et ole saanut kurssilta sisältöä joka palvelee tarpeitasi, saat rahasi takaisin ilman kysymyksiä.

Valmentajasi

Oppaanasi toimi Iida Mäkikallio. Iida on psykologi, jonka erityisosaamista ovat henkilökohtainen kasvu ja ihmissuhteet. Hän on kiinnostunut laajasti ihmisyydestä, emotionaalisesta älykkyydestä, rohkeudesta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Iida on valmentanut useiden vuosien ajan tunnetaitoja ja sisäisen motivaation johtamista lukuisten eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille. Hän on myös suosittu puhuja, joka tunnetaan innostavuudestaan ja helposti lähestyttävästä esittämistavastaan haastaviin ja ajatuksiaherättäviin teemoihin.

“Iidalla on aitoa ja syvää sydämen viisautta. Hän hahmottaa harvinaisen kirkkaasti ihmisen kokonaisuutena. Iidan ajattelussa yhdistyvät vahva usko ihmisen mielen mahdollisuuksiin sekä kriittinen ja systeemiälykäs tieteellinen tarkastelu. Iida valmentaa ja keskustelee yhtä aikaa sekä positiivisvirittyneesti että raakarehellisesti tavalla, joka puhuttelee jokaista. Hänellä on kyky avata uusia näkökulmia vaikeisiinkin asioihin, ja tällä tavalla mahdollistaa ajattelun kehittymisen ja henkisen kasvun valmennettavilleen. Jos minun pitäisi kuvailla Iidaa kolmella sanalla, ne olisivat läsnäolo, rakkaudellisuus ja viisaus.”

Sonja Strömsholm

Työkykyjohtamisen kehityspäällikkö , Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma

“Iidassa keskeistä on hänen häkellyttävän valoisa läsnäolemisen kykynsä, joka luo lämpöä ja turvallista tilaa avautua! Olen alusta lähtien ollut vaikuttunut hänen kyvystään auttaa ihmisiä näkemään pelkonsa ja kipukohtansa luoden tilaa mieltä ylentäville ideoille ja unelmille!”

Frank Martela

Tutkijatohtori Helsingin Yliopisto , Yritysvalmentaja/konsultti, Filosofian Akatemia Oy

“Iidan valmennukset ovat älykkäitä, kannustavia ja innostavia. Iidalla on taito soveltaa vankkaa tutkimustietoa haastaviin arki- ja työelämän tilanteisiin ja valmentaa kyvykkyyttä vastata niihin. Hän ilmentää sitä rakkaudellisuutta ja armollisuutta, jota hän opettaa.”

Päivi Hytönen

Henkilöstöjohtaja, Kauniaisten kaupunki