Meistä

Mielensävalottajat on Filosofian Akatemian yksilöille suunnatun ajattelu- ja tunnevalmennuksen koti. Tarkoituksemme on antaa sinulle työkaluja henkilökohtaiseen kasvuun ja merkitykselliseen elämään. Tarjoamme psyykkisen valmennuksen verkkokursseja, valmennuksia ja blogikirjoituksia tukemaan sinua elämään rohkeammin omannäköistäsi elämää, syventämään ihmissuhteitasi ja navigoimaan elämän haastetilanteissa.

Valmentajasi

Mielensävalottajien konseptien, tutkimuksen ja tieteen takana on koko Filosofian Akatemian tulivoima. Verkkokursseilla valmentajanasi toimii Iida Mäkikallio.

Iida Mäkikallio

Iida on sisäiseen motivaatioon ja ihmissuhdedynamiikkoihin erikoistunut psykologi. Hän on kiinnostunut laajasti ihmisyydestä, emotionaalisesta älykkyydestä, rohkeudesta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Psykologian lisäksi Iida on opiskellut Aalto yliopistossa johtamista ja tulevaisuudentutkimusta. Iida on valmentanut useiden vuosien ajan tunnetaitoja ja sisäisen motivaation johtamista lukuisten eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille. Hän on myös suosittu puhuja, joka tunnetaan innostavuudestaan ja helposti lähestyttävästä esittämistavastaan haastaviin ja ajatuksiaherättäviin teemoihin.

5+1 toimintaamme ohjaavaa periaatetta

1. Teemme tätä koska rakastamme tätä.

Mielensävalottajat on rakennettu rakkaudelle. Olemme ikuisia idealisteja. Tiedämme että optimismi ilman toimintaa on haihattelua. Rakennamme sitä tulevaisuutta, jossa haluamme elää.

2. Ihmiset.

Teidän takia olemme olemassa. Siinä se. Luomme sisältöä juuri sinulle ja sinun kokemuksesi on meille tärkeintä.

3. Myymme juttuja

Haluamme olla luomassa leikkisämpää, rakkaudellisempaa maailmaa. Maksulliset kurssit mahdollistavat sen, että suuri osa siitä mitä tarjoamme pysyy ilmaisena, saamme ruokaa pöytään ja voimme antaa takaisin isommin.

4. Luottamus on kallista.

Sanomme mitä tarkoitamme. Olemme rehellisiä. Emme myy valmennuksiamme henkilöille, joille ne eivät sovi. Huumorimme ei uppoa kaikille ja se on varsin ok.

5. Popularisoimme tiedettä.

Tiedettä popularisoitaessa on valittava valheensa. Valmennuksemme eivät ole tieteellisiä referaatteja. Emme piiloudu akateemisuuden taakse. Puhumme kielellä jota ymmärtää. Tarkoituksemme on yksinkertaistaa monimutkaisia ilmiötä, jotta niitä on helppo soveltaa arkielämän tilanteisiin. Kerromme tarinoiden avulla ja liitämme tiedon tosielämän kokemuksiin.

+1 Jos se ei innosta, sitä ei tehdä.

Vaikka teemmekin bisnestä ja koitamme saada isoja asioita aikaan maailmassa, tärkeintä on että tekemisessä säilyy into ja leikki. #elämäensin #isoilo
Ps. Myös kaikki taidokkaat yhteistökumppaniehdokkaat laittakaas korvan taakse: ulkoistamme vain niille joiden silmät säihkyvät. 😘