Mielensävalottajat

– Inspiroivia työkaluja itsensätuntemiseen ja -johtamiseen

Haluaisitko lähteä matkalle kohti unelmaasi, mutta jostain syystä tuntuu, ettet uskalla aloittaa? Tuntuuko siltä, että elämällä voisi olla enemmän annettavaa, mutta et ole varma mitä haluaisit tehdä tai mistä kiikastaa?  Haluatko luoda avoimempia ja merkityksellisempiä ihmissuhteita?

Lähde mukaan psyykkisen valmennuksen kurssille, joka avaa ovet itsetuntemuksen kautta kohti inspiraatiota, rohkeutta, intoa ja merkityksellisyyttä.

Tämä verkkovalmennus perustuu psykologiseen tutkimukseen, mutta ammentaa viisautta laajalti myös muista lähteistä ja oman elämän oivalluksista. Valmennuksessa saat kuulla uusimpien tutkimustulosten lisäksi ne tarinat ja oivallukset, jotka ovat luoneet suurimmat muutoksen aallot niin omissa kuin valmennettaviemmekin elämässä.

Valmennuksessa on kyse mielen avartamisesta ja itseä rajoittavien uskomusten tutkimisesta.

Kahdeksan viikon aikana kehität ymmärrystä itsestäsi ja toimintatavoistasi luoden mahdollisuuden tutustua aidoimpaan ja voimakkaimpaan versioon itsestäsi. Etenemme teema kerrallaan, jotta sinulla on aikaa sisäistää kurssin asiat ja tuoda ne osaksi arkeasi.

Sinä saat:

1) kerran viikossa ilmestyvän ääniluennon, jonka voit halutessasi ladata puhelimeesi ja kuunnella milloin ja mistä tahansa

2) viikottaiset valmennustehtävät

3) upean printattavan valmennustehtävä-vihkon, jossa on koottuna kaikki kurssin tehtävät yksiin kansiin

4) mahdollisuuden saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin suoraan valmentajaltamme henkilökohtaisesti

5) pääsyn Mielensävalottajien Facebook-yhteisöön, jossa pohdimme yhdessä kurssin teemoja, ja verkostoidut muiden räjähdysvoimaisten muutoksenluojien kanssa.

100-tyytyva%cc%88isyystakuu-1

Valmistaudu avartavaan kokemukseen ja oivalluksiin, jotka muuttavat suhdettasi itseesi ja elämääsi! Haluamme olla varmoja, että koet kurssin sisällöt hyödyllisiksi oman elämäsi kannalta. Joten jos et ole täysin tyytyväinen kurssin sisältöön, sinulla on 14 päivän rahojen palautusoikeus.

Kokeile ensimmäiset kaksi viikkoa, jos et ole saanut kurssilta sisältöä joka palvelee tarpeitasi, saat rahasi takaisin ilman kysymyksiä.

Seuraava kurssi käynnistyy Tammikuussa 2018.

Katso alta kurssin käyneiden Riikan, Katjan ja Sarin kokemuksia kurssista: