Kurssit

Mielensävalottajat

– Inspiroivia työkaluja itsensätuntemiseen ja -johtamiseen

Haluaisitko lähteä matkalle kohti unelmaasi, mutta jostain syystä tuntuu, ettet uskalla aloittaa? Tuntuuko siltä, että elämällä voisi olla enemmän annettavaa, mutta et ole varma mitä haluaisit tehdä tai mistä kiikastaa?  Haluatko luoda avoimempia ja merkityksellisempiä ihmissuhteita?

Lähde mukaan psyykkisen valmennuksen kurssille, joka avaa ovet itsetuntemuksen kautta kohti inspiraatiota, rohkeutta, intoa ja merkityksellisyyttä.

Tämä verkkovalmennus perustuu psykologiseen tutkimukseen, mutta ammentaa viisautta laajalti myös muista lähteistä ja oman elämän oivalluksista. Valmennuksessa saat kuulla uusimpien tutkimustulosten lisäksi ne tarinat ja oivallukset, jotka ovat luoneet suurimmat muutoksen aallot niin omissa kuin valmennettaviemmekin elämässä.

Valmennuksessa on kyse mielen avartamisesta ja itseä rajoittavien uskomusten tutkimisesta.

Kahdeksan viikon aikana kehität ymmärrystä itsestäsi ja toimintatavoistasi luoden mahdollisuuden tutustua aidoimpaan ja voimakkaimpaan versioon itsestäsi. Etenemme teema kerrallaan, jotta sinulla on aikaa sisäistää kurssin asiat ja tuoda ne osaksi arkeasi.

Sinä saat:

1. kerran viikossa ilmestyvän ääniluennon, jonka voit halutessasi ladata puhelimeesi ja kuunnella milloin ja mistä tahansa

2. upean valmennustehtävä-vihkon, jossa on koottuna kaikki kurssin tehtävät yksiin kansiin

3. mahdollisuuden saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin suoraan valmentajaltamme henkilökohtaisesti

4. pääsyn Mielensävalottajien Facebook-yhteisöön, jossa pohdimme yhdessä kurssin teemoja, ja verkostoidut muiden muutoksenluojien kanssa.

5. 24/7 tekninen tuki verkkoalustaan liittyvissä kysymyksissä.

100-tyytyva%cc%88isyystakuu-1

Valmistaudu avartavaan kokemukseen ja oivalluksiin, jotka muuttavat suhdettasi itseesi ja elämääsi! Haluamme olla varmoja, että koet kurssin sisällöt hyödyllisiksi oman elämäsi kannalta. Joten jos et ole täysin tyytyväinen kurssin sisältöön, sinulla on 14 päivän rahojen palautusoikeus.

Kokeile ensimmäiset kaksi viikkoa, jos et ole saanut kurssilta sisältöä joka palvelee tarpeitasi, saat rahasi takaisin ilman kysymyksiä.

Seuraava kurssi käynnistyy tammikuussa 2018. Jos kiinnostuit liity postituslistalle TÄSTÄ niin saat ensimmäisten joukossa tiedon kun kurssin ilmoittautuminen aukeaa.

Katso alta kurssin käyneiden Katjan, Riikan ja Sarin kokemuksia kurssista:

 Riikka
“Huikee ja mieltäavartava. Tiedostamista on tullut paljon lisää. Kun uskomusten vaikutuksen avasi itselleen, niin alko koko maailma avautuun eri tavalla.”
“Suosittelen tätä kurssia kaikille jotka vielä miettii että mikä on se mun juttu tai että mikä on se MINÄ. Ni tätä kautta siihen voi paremmin tutustua.”

 Sari
“Kaikki asiat tässä oli itseasiassa aika helposti siirrettävissä heti sen seuraavan hyödyksi, eli omassa tapauksessa erityisesti omien lasten hyödyksi. Työyhteisössä yhtälailla. Harva työyhteisö on varmaan sellanen jossa näiden asioiden ymmärtäminen on tarpeetonta.”
 “Mulla on vaikee keksii kuka tästä kurssista ei hyötyis. Tässä oli myös parisuhteen kannalta tosi avaavia teemoja, josta suurin osa ihmisistä hyötyis että se keskustelu käytäis.”

 Katja
“Olla itselleen armollinen oli ehkä paras oivallus. Kurssi haastoi  miettimään omia ajattelumalleja.”
“Minulle se teoria ja tutkittu tieto oli välttämätönkin pohja. Pystyit tuomaan erinomaisia esimerkkejä, jolloin pystyy löytämään vastaavia tilanteita omasta elämästä.”