Mielensävalottajat

MENE FOORUMILLE

Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän verkkokurssin kaikkien sisältöjen tekijänoikeudet ovat Mielensävalottajat-ylläpidolla.  Kurssin materiaaleja ei saa myydä edelleen tai käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. On laitonta kopioida kurssimateriaaleja, jakaa niitä nettisivulla tai levittää sitä muillakaan keinoilla ilman julkaisijan erillistä lupaa.

Vastuuvapauslauseke: Mielensävalottajat © alustan kursseja ole tarkoitettu korvaamaan terveydenhuollon ammattihenkilön konsultointia. Kurssimateriaalien tuottaja ei ole vastuussa käyttäjien henkisestä tai fyysisestä terveydentilasta. Tekijää ei voida pitää vastuussa mistään vahingosta, jota kurssin ohjeiden noudattamisesta väitetään aiheutuneen suorasti tai epäsuorasti.

Course Details

Iida Mäkikallio Iida Mäkikallio

Arvoisa Mielensävalottaja,

Sen, minkä tiedän olevan totta on, että maailma tarvitsee ihmisiä, joiden silmät loistavat. Ihmisiä, joilla on rohkeus ja halu palvella maailmaa omien kykyjensä kautta. Ihmisiä, jotka uskaltavat toimia arvojensa pohjalta silloinkin, kun se ei ole mukavaa. Ihmisiä, jotka ovat valmiita valitsemaan rohkeuden helppouden sijaan.

Tämän kurssin tavoitteena on vahvistaa itsetuntemustasi ja sitä kautta antaa sinulle oivalluksia ja työkaluja tulla enemmän siksi mitä olet, kaikkeen mihin pystyt. Ei ole mitään valmista elämän karttaa. On oltava rohkea kyetäkseen haastamaan omia ajattelumallejaan, jotka estävät menemästä eteenpäin.

Minua surettaa se, kuinka paljon kauneutta ja hyvyyttä menetämme, kun ihmisiä haukutaan ja arvostellaan. Tämän takia loin kurssin, jonka toivon antavan sinulle resursseja elämään rohkeasti omannäköistäsi elämää, isolla kädellä, häpeilemättä. Tiedän että ihmiset joilla on kirkas syy ja tarkoitus elävät elämäänsä ihmeellisellä innostuneen rentoutuneella päättäväisyydellä ja jatkavat eteenpäin äärettömistä vastoinkäymisistä huolimatta.

Tällä kurssilla paneudumme isoihin teemoihin, kuten mielen toimintaan, itseä rajoittaviin uskomuksiin, sosiaalisiin suhteisiin ja merkitykselliseen elämään. Luentojen lisäksi olen koonnut yhteen parhaita tehtäviä ja työkaluja, joiden avulla saat luennon sisällöt konkretisoitua omaan elämääsi.

Jo sillä, että luet tätä tekstiä nyt, tiedän että olet niitä harvoja ihmisiä, jotka ovat päättäneet olla jäämättä uhrin asemaan ja olet valmis ottamaan oman elämäsi ohjat omiin käsiisi. Voimme luoda isoja asioita. Yhdessä. Kiitos, että olet mukana.

Koko sydämestäni, Tervetuloa.

Ilolla, Iida

*Osa kurssin luennoista koskee hyvin syvälle meneviä teemoja. Kyse ei kuitenkaan ole terapeuttisesta lähestymistavasta, emmekä verkkomuotoisessa valmennuksessa pysty tarjoamaan tarpeeksi tukea suurempien prosessien käsittelyyn. Jos koet valmennuksen herättäneen kokemuksia, joihin tarvitset henkilökohtaisempaa intensiivisempää tukea, voit ottaa yhteyttä esimerkiksi:

www.mielenterveystalo.fi

Mielenterveystalo on HUSin tuottama verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota mielenterveyteen liittyvää tietoa niin alueen asukkaille kuin terveysalan työntekijöillekin. Palvelu tarjoaa apua hoitoon hakeutumassa oleville.

http://www.mielenterveysseura.fi/

Sivuilta löydät tietoa, verkkovalmennuksia, materiaaleja ja tukea sinulle oikean palvelun löytämiseksi.

  • Mielensävalottajat kurssi

    129.00